Vassi që prej vitit 1996

Prej vitit 1996 ndodhemi ne qender te Tiranes dhe jemi Studio me e vjeter duke u rritur vazhdimisht profesionalisht, teknologjikisht, cilesisht dhe kryesisht duke konkuruar vazhdimisht ne cmime. Fakti qe ekzistojme konkurueshem ne kete treg tregon qe puna jone ka qene e sakte ne te gjitha drejtimet.

Na kontaktoni

Addresa: Rr. Myslym Shyri, Pallatet Shallvare, Përballë Drejtorisë së Albtelekomit, Tiranë
Tel: +355 4 2248863 / 2400503
Mob: +355 69 603 1020
E-mail: porosi@vassi.al
E-mail: studiovassi@yahoo.com