Dergo Porosi
/ Shërbimi i Klientit

Address:
Addresa: Rr. Myslym Shyri, Pallatet Shallvare, Përballë Drejtorisë së Telekomit, Tiranë
Tiranë - Albania

Telephone: Tel: +355 4 2248863 / 2400503
Mobile Phone Number: Mob: +355 69 603 1020
http://www.vassi.al

Information: Për çdo porosi apo kërkesë tuajën mund ta dërgoni në porosi@vassi.al

 


Cilësi e Garantuar

Vassi ju ofron sherbimet me cilesore ne treg dhe ju garanton cilesine maksimale. Mos hezitoni te na kontaktoni per te mesuar me shume per ofertat tona.

Vassi Since 1996

Prej vitit 1996 ndodhemi ne qender te Tiranes dhe jemi Studio me e vjeter duke u rritur vazhdimisht profesionalisht, teknologjikisht, cilesisht dhe kryesisht duke konkuruar vazhdimisht ne cmime. Fakti qe ekzistojme konkurueshem ne kete treg tregon qe puna jone ka qene e sakte ne te gjitha drejtimet.

CONTACT

Addresa: Rr. Myslym Shyri, Pallatet Shallvare, Përballë Drejtorisë së Albtelekomit, Tiranë

Tel: +355 4 2248863 / 2400503

Mob: +355 69 603 1020

E-mail: porosi@vassi.al

E-mail: studiovassi@yahoo.com

Ndiqni VASSI.al